Referenties Tanya als harpiste:

Jan Kievit – Geestelijk verzorger De Hofstee en Den Hoogenban Rotterdam

In de beide verpleeghuizen waar ik werkzaam ben als geestelijk verzorger heeft Tanya meegewerkt aan een tweetal herdenkingsdiensten van de bewoners die in het afgelopen (half) jaar zijn overleden.

Haar harpspel kenmerkt zich door bevlogen passie en een grote professionaliteit. Zij heeft het juiste gevoel voor timing en met de juiste fijngevoeligheid weet zij wanneer ze afwisselend iets meer nadrukkelijker en minder nadrukkelijker aanwezig moet zijn.

In de samenwerking met haar staat zij open voor suggesties en ideeën vanuit onze kant. Zowel familieleden van overleden bewoners als van de directie waren er lovende woorden voor haar bijdrage aan deze avond. Haar harpspel heeft zeker bijgedragen tot een waardige invulling van deze avond.   

Referenties Tanya als harpiste

Karin Westhuis – Van Asselt Adviseurs & Accountants


Tanya heeft op ons kerstdiner bij Menno Kroon de avond sfeervol opgeluisterd. Haar optreden was een geweldige toevoeging aan onze avond, waarbij we erg genoten hebben van haar muziekkeuze. Het was ingetogen en professioneel, wat zeker gewaardeerd werd.
Nogmaals hartelijk dank voor je bijdrage aan deze avond!

Achtergrondmuziek

Richard Druppers – Ondernemer van ITelligent Staff Supplementation en MKB onlinediensten.nl

Ons zoontje werd tijdens zijn doop in de kerk begeleid door Tanya als achtergrondmuziek en als hoofdact tussen de plechtigheden door.

Tanya is zeer prettig in de omgang en iedereen was erg te spreken over haar spel en de harp op zich. We hebben haar de vrije hand gegeven om het muziekprogramma zelf in te vullen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de keuzes zeer geslaagd waren.
Al met al, als er zich weer een mogelijkheid voordoet om samen te werken met Tanya, dan zal ik dat zeker niet nalaten.

Achtergrondmuziek

Marga van den Bosch – Geelvinck Hinlopen Museum, Amsterdam/Proud Weddings Agency

Tanya is super geschikt als harpiste op toplocaties, bij diners, weddingen etc.
Zij is een beschaafde verschijning, heeft een uitgebreid repertoire en blijft altijd bescheiden op de achtergrond. Zij heeft voor het Geelvinck museum aan de Herengracht in Amsterdam verschillende keren een diner/internationale bijeenkomst met haar muzikale omlijsting verzorgd.

Achtergrondmuziek

Remy Jacobs – Laurens

Op witte donderdag en Pasen 2015 heeft Tanya Tienpont met haar harpspel de viering van Pasen opgeluisterd binnen de context en geestelijke verzorging voor mensen met dementie.
Haar sfeervolle spel, de klanken van de harp en de keuze van de muziek kwam overeen met de sfeer en inhoudelijke boodschap van de bijeenkomst.
Bewoners, familieleden en andere deelnemers waren soms ontroerd en het gevolg was dat mensen verstilden en langer bleven dan gebruikelijk
Zeer mooi en positief.

Referenties Tanya als harpiste

Guus Ruijl – Geestelijk verzorger

Tanya maakt heerlijke bezinnende muziek, passend bij de gelegenheid waar ze voor wordt gevraagd. Ze leeft zich zeer goed in en past haar programma aan bij de georganiseerde activiteit. 
Ze werkt daarbij prettig samen en levert vroegtijdig haar programma aan. Diverse keren speelde ze bij mij in het zorgcentrum en de kerk. Altijd tot volle tevredenheid en voor een eerlijke vergoeding.

Referenties Tanya als harpiste

Danny en Nathalie Vrijs

Wij hebben op 5 juni 2015 mogen genieten van de prachtige harpmuziek die Tanya op ons huwelijk tijdens de receptie speelde. De gasten maar ook wij als bruidspaar, waren erg onder de indruk van de prachtige klanken.
Tanya kwam alle gemaakte afspraken netjes na, geen vraag was haar teveel.
Tanya zelf is een prettige dame in de omgang, deed ook niet moeilijk over het maken van een foto voor ons album. Wij zouden Tanya zeker bij andere mensen aanbevelen en de prijs niet te vergeten, was ook zeer schappelijk.
Niets anders dan lof!

Joke de Zwart – Rehobothkerk te Vlaardingen

In het middagprogramma van de ouderenkerstviering van december 2014 hebben wij kunnen genieten van de prachtige harpmuziek van Tanya.
Terwijl men soms de neiging heeft om door de muziek heen te praten, was het opvallend stil in de kerkzaal. De reacties na afloop waren zeer positief. Weken later werd bij de koffie na kerktijd hierover nog gesproken!

Heli Li – Huawei Technologies

We invited Tanya playing harp during our important banquet. Tanya played harp so well that pleased all audience and built an elegant atmosphere for the evening. Super!

Willeke van der Vlist

Tanya heeft opgetreden bij de Kerstuitvoering die wij houden voor de ouderen in onze wijk. Er waren ongeveer 180 personen. Ik vond het optreden heel mooi aansluiten bij de sfeer die wij voor ogen hadden. De gasten  die wij hebben gesproken, waren allemaal positief over het optreden. De muziekkeuze paste bij de Kerstsfeer.
We hadden vooraf onze wensen en mogelijkheden doorgesproken en dit heeft goed gewerkt. Wij zoeken ieder jaar voor een ander optreden bij onze Kerkdiensten en gaan daarom dit jaar helaas geen gebruik maken van Tanya.

Referenties Tanya als harpiste

Marijke Verzendaal, geestelijk verzorger Geriatrisch centrum Breede Vliet
In ons verpleeghuis beleven we vrolijke en verdrietige momenten met elkaar. Zo moeten we regelmatig afscheid nemen van mensen die ons dierbaar zijn. Om de namen en gedachten van onze overledenen levend te houden organiseren wij herdenkingsbijeenkomsten. Mooie, waardevolle samenkomsten, die vragen om een uiterst precieze en zorgvuldige invulling.
Het is immers vaak de eerste keer dat familie weer het verpleeghuis binnenstapt na het overlijden van een dierbare, maar ook vaak een definitief afscheid van het huis.
Voor de muzikale invulling hebben wij al meerdere malen gekozen voor de begeleiding op de harp door Tanya.
Zij weet iedere keer weer door de muziek het thema van de bijeenkomst te “verwoorden”. De klanken van de harp geven de emoties en gevoelens weer die er op die avond zijn.
De bijeenkomsten brengen het verdriet vaak weer aan de oppervlakte. Maar mede door de muziek van de harp, kunnen de aanwezigen uitspreken dat het toch mooi was om er te zijn.
We zijn dan ook altijd blij dat Tanya bij ons is.

Referenties Tanya als harpiste

Familie Avontuur

De viering van ons 25-jarig huwelijksjubileum in Slot Doddendael werd mede door het optreden van Tanya Tienpont een succes. Zij leverde de mooie achtergrondklanken die horen bij een dergelijke locatie. Onze gasten waren verrast door haar optreden.

Tanya Tienpont